Fantastická minútka z bravčovej panenky. Jednoduchá príprava, úspech zaručený. Vyskúšajte rýchly recept na skvelú minútku so značkou Dobrá kuchyňa. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Bravčová panenka patrí medzi obľúbený druh bravčového mäsa, pretože mäsko je šťavnaté a jemné. Milujete rýchle recepty z panvice? Ste opäť na správnom mieste. Dobrá kuchyňa vám prináša recept na fantastickú minútku z bravčovej panenky. Zaručene si pochutíte.
Recept na tradičnú pochúťku z krkovičky najlepšia cigánska pečienka, osvedčená a chutná
Vynikajúca minútka z bravčovej panenky. Top recept na úžasnú pochúťku so značkou Dobrá kuchyňa. Ako prílohu môžeme zvoliť zemiakovú kašu, opekané zemiaky, ale aj dusenú ryžu, pri fit verzii pridáme čerstvý zeleninový šalát, zeleninové pyré alebo dusenú zeleninu. Nech sa páči, vyskúšajte. Pochutí si celá rodina.
Jednoduché a chutné jedlá s podrobným fotoreceptom, to sú recepty webu Dobrá kuchyňa. Máme bohaté skúsenosti s varením a pečením, chceme sa s vami podeliť, aby ste sa mohli inšpirovať. Snažíme sa variť z dostupných surovín, zdravšie, čo najjednoduchšie, a predovšetkým, aby vašim rodinám chutilo.
Fantastická minútka z bravčovej krkovičky, rýchly RECEPT
(Na 4-5 porcií)
na osobu počítame cca 150 g mäsa
Ingrediencie: 600 g bravčová panenka na olejovú marinádu: 3 polievkové lyžice olivového oleja (oleja), soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca, alebo iné obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečená rebierka) na opekanie: 1 polievková lyžica olivového oleja (oleja) - podľa potreby
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak nemáme veľa času, mäso z bravčovej panenky môžeme opekať aj ihneď. Keď však odleží, mäsko bude omnoho chutnejšie a jemnejšie.
Fantastická delikatesa.
Vyskúšajte aj vynikajúca šťavnatá krkovička na čiernom pive, top recept portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.