Výborný zemiakový šalát bez majonézy, top recept so značkou Dobrá kuchyňa.
Zemiakový šalát nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole. Takýto je slovenský šalát bez majonézy. Vyskúšajte našu jednoduchú variáciu klasického zemiakového šalátu. Cibuľovo zemiakový šalát je nielen chutný, má aj málo kalórií. Potrebujete iba tri základné suroviny - zemiaky, uhorky a cibuľu.
Dobrá kuchyňa vám ponúka jednoduchý recept na zemiakový šalát bez majonézy. Nech sa páči. Pripravte si s nami chutný zemiakový šalát, ktorého prípravu zvládne aj každý začiatočník. Dobrú šalátovú chuť želáme. Tip na zdravý šalát z cvikly recept na jednoduchý cviklový šalát, lahodný a chutný
Zemiakový šalát je na Slovensku tradičný a veľmi obľúbený. Pripraviť si ho môžete v klasickej verzii s majonézou. Dobrá kuchyňa vám dnes prináša novinku na slovenský zemiakový šalát bez majonézy. Jednoduchý, chutný a zdravší, šalát pre celú rodinu.
Vyskúšajte aj zemiaky pečené v šupke, alebo aj recept na klasický zemiakový šalát s majonézou Vyskúšajte aj obľúbený recept na zelerový šalát s ananásom.
(Na 4-5 porcií)
Ingrediencie: 10 ks zemiak strednej veľkosti, 4 ks menšia cibuľa (šalotka má jemnejšiu chuť), 3 ks väčšia kyslá uhorka, 2 lyžice olivového oleja (oleja) na nálev: 6 dl voda, 4 polievkové lyžice octu (aj viac, podľa chuti), 2 ks bobkový list, 5 guličiek celého čierneho korenia, 2 guličky nového korenia, 1 malá lyžička celej (drvenej) rasce, 2 malé lyžičky soli, 2 polievkové lyžice kryštálového (trstinového) cukru
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chceme, aby sa nám zemiaky po uvarení jednoducho lúpali, každý surový zemiak narežeme v strede dookola. Po uvarení len stiahneme šupku z oboch strán. Hotovo.
Dobrú tradičnú chuť.
Vyskúšajte aj výborný zemiakový šalát bez majonézy, obľúbený recept portálu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.