Krémové zeleninové polievky milujú predovšetkým deti. Sú lahodné a jemné, potešia nielen chuťové poháriky, ale predovšetkým naše zdravie.
Vyskúšajte recept originál so značkou Dobrej kuchyne. Garantujeme, že si pochutíte.
Prečo práve Hokkaido? Pretože dodáva energiu, má mnoho vitamínov a živín. Tekvica Hokkaido obsahuje betakarotén, ktorý pôsobí antioxidačne a posilňuje aj obranyschopnosť organizmu. Z vitamínov je to predovšetkým vitamín C, B a E.
Máme pre vás aj recept na liečivú krémová hokkaido polievku so zázvorom
Zaraďte jedlá z tekvice Hokkaido do svojho jedálnička. Má veľa draslíka, málo sodíka, preto prospieva nášmu srdcu. Tekvica Hokkaido má vysoký obsah vlákniny, chráni naše črevá pred zápchou.
Chcete byť zdraví a vitálni? Vyskúšajte náš recept.
Dobrá kuchyňa vám ponúka recept na vynikajúcu lahodnú polievku, ktorú si určite zamilujete. Krémová polievka Hokkaido, plná živín a vitamínov. Nech sa páči. Zaželajme si dobrú chuť.
Vyskúšajte recepty na výborné polievky portálu DobráKuchyňa.sk. Tu sú naše 3 skvelé recepty z tekvice Hokkaido. Tu je aj hokkaido polievka so zázvorom.
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 1 ks menšia tekvica Hokkaido, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti), šľahačková smotana (100 ml aj viac, podľa chuti. Na dochutenie: soľ, vegeta (ak používate), mleté čierne korenie, mletá kurkuma (výborná na kĺby), mletá rasca, bujón (nemusí byť), čerstvá citrónová šťava (pridávame nakoniec)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Do našej krémovej Hokkaido polievky sa skvelé hodí opečený chlebík alebo grahamové pečivo, ktoré si nakrájame na menšie kocky. Na suchej panvici ich opečieme do chrumkava. Môžeme pokvapkať aj skvelým tekvicovým olejom, pridať čerstvé bylinky.
Dobrú chuť. A tu je recept na pečenú hokkaido polievku. Tu je aj naša jednoduchá hokkaido polievka. Vyskúšajte aj recept na pravú hokkaido polievku na webe Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.