Táto zapekaná tekvica pečená v rúre je v skutku fantastická príloha, ale dokonale chutí aj samotatne. Skúste overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Tekvica občas len tak čaká v špajze na svoje využitie. Ak premýšľate ako s ňou tento rok naložiť, máme pre vás naozaj výborné a chutné riešenie.
Pripraviť si ju zapekanú v rúre nie je naozaj nič komplikované, ale ak ste tento recept ešte neskúšali, výsledok vás určite prekvapí.
Za pár minúť a bez veľkých znalostí dokážete pripraviť naozaj skvelé jedlo, prílohu, alebo chuťovku. Ale už bolo dosť rečí, jednoducho to skúste.
Vyskúšajte aj recept na fantastickú pečenú tekvicu s cesnakom webu Ženyvmeste.sk
(pre 4 osoby)
Ingrediencie: 2 ks menšia alebo 1 ks väčšia tekvica (biela, žltá, oranžová), 6 polievkových lyžíc olivového oleja, 4 strúčiky cesnaku (podľa chuti viac, alebo menej) a výborný je aj papier na pečenie. Korenie na dochutenie: soľ, drvená rasca, mletá červená paprika, sušená zelenina bez soli (prípadne vegeta) a kurkuma.
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Dobrú chuť.
Máme pre vás aj recept na výbornú zapekanú cuketu - kliknite
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.