Chcete si upiecť vynikajúce zdravé tvarohové šatôčky so slivkovým lekvárom alebo čokoládou? Nech sa páči. Univerzálne tvarohové cesto so značkou Dobrá kuchyňa. Inšpirujte sa.
Výhodou cesta je, že je bez cukru. Pampúšiky/šatôčky si môžete upiecť v dvoch verziách, na sladko, aj slano. Ak zvolíte vhodnú plnku, šatôčky budú vhodné aj pre diabetikov.
Vynikajúce tvarohové cesto v zdravšej verzii zo špaldovej múky, bez vajec a droždia. Zopár surovín, skvelá dobrota. Pre milovníkov slaných, ale aj sladkých koláčov. Zdravšie pečenie so značkou Dobrá kuchyňa.
Klasické linecké koláčiky najlepšie tradičné linecké koláčiky, mamkin osvedčený recept
Nech sa páči. Inšpirujte sa našou novinkou. Zaručene najlepšie univerzálne tvarohové cesto na sladké i slané mäkké pampúšiky pečené v rúre so značkou Dobrá kuchyňa.
Najlobľúbenejšie rožteky krehké rožteky so slivkovým lekvárom iba z troch ingrediencií. Skúste aj tento náš recept na tvarohové guľky. Skúste aj recept na linecké cesto od babičky. Máme pre vás aj rýchle kokosové pusinky.
(Na 30 kusov - podľa veľkosti)
Ingrediencie na cesto: 250 g (téglik) jemného nízkotučného tvarohu, 1,5 téglika hladkej špaldovej (hladkej) múka, 25 g masla, štipka soli, 1/2 malej lyžičky sódy bikarbóny, 1 ks vanilínový cukor (pri sladkej verzii) na náplň: 1 pohár hustého slivkového lekváru (najlepšie domáceho), kúsky čokolády (prípadne nutella, tvaroh zmiešaný s cukrom) - sladká verzia, na posypanie: práškový cukor
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Z nášho vynikajúceho tvarohového cesta si môžete upiecť koláčiky nielen na sladko, ale aj slano. Pripravte si napríklad plnku bryndzovú, zemiakovú, tvarohovú na slano.
Sladké či slané maškrtenie.
Vyskúšajte aj famózne rožteky z troch surovín, recept na sladko i slano portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.