Vynikajúci kurací perkelt, ktorý sa oplatí vyskúšať. Skvelá pochúťka z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Smotanové omáčky sa tešia veľkej obľube. K tomu cestoviny, parená knedľa, ale aj opekané zemiaky. Vynikajúci a rýchly obed či večera. Inšpirujte sa skvelým receptom so značkou Dobrá kuchyňa.
Vybrali sme pre vás aj recept na skvelé kuracie prsia so zeleninou a dusenou ryžou
Viete ako zahustiť smotanovú omáčku, aby bola vhodná pri bezlepkovej diéte? Dobrá kuchyňa vám dnes ponúka skvelý tip. Nepotrebujete žiadnu múku, ani Solamyl. Omáčku zahustíme smotanovou nátierkou alebo mascarpone. Vyskúšajte, budete milo prekvapení. Smotanová omáčka pre všetkých.
Rýchly obed či večera? Tak potom náš vynikajúci kurací perkelt. Za pár minút si môžete pochutnávať. Prajeme vám dobrú chuť.
Vyskúšajte aj recept úžasné kuracie prsia na smotane. Máme aj ďalšie recepty na kuracie mäso. Vyskúšajte aj naše nápady ako zahustiť perkelt bez múky.
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 500 g kuracie prsia, 2 polievkové lyžice masla (oleja), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 2 strúčiky cesnaku (môžeme aj vynechať) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, kurkuma (pôsobí protizápalovo, výborná na kĺby) - podľa chuti na smotanovú zálievku: cca 4 dl mlieka - podľa potreby na zahustenie: cca 200 g smotanovej nátierky alebo mascarpone - podľa potreby
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Keď si mäso necháme odležať v marináde z oleja a obľúbeného korenia na pár hodín, kurací perkelt bude omnoho chutnejší.
Dobrú chuť želáme. Tu je overený recept na kysnutú knedľu.
Inšpirujte sa jedlá z kuracieho mäsa so značkou Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.