Vynikajúci kurací perkelt, ktorý sa oplatí vyskúšať. Skvelá pochúťka z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Smotanové omáčky sa tešia veľkej obľube. K tomu cestoviny, parená knedľa, ale aj opekané zemiaky. Vynikajúci a rýchly obed či večera. Inšpirujte sa skvelým receptom so značkou Dobrá kuchyňa.
Vybrali sme pre vás aj recept na skvelé kuracie prsia so zeleninou a dusenou ryžou
Viete ako zahustiť smotanovú omáčku, aby bola vhodná pri bezlepkovej diéte? Dobrá kuchyňa vám dnes ponúka skvelý tip. Nepotrebujete žiadnu múku, ani Solamyl. Omáčku zahustíme smotanovou nátierkou alebo mascarpone. Vyskúšajte, budete milo prekvapení. Smotanová omáčka pre všetkých.
Rýchly obed či večera? Tak potom náš vynikajúci kurací perkelt. Za pár minút si môžete pochutnávať. Prajeme vám dobrú chuť.
Vyskúšajte aj recept úžasné kuracie prsia na smotane. Máme aj ďalšie recepty na kuracie mäso. Vyskúšajte aj naše nápady ako zahustiť perkelt bez múky.
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 500 g kuracie prsia, 2 polievkové lyžice masla (oleja), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 2 strúčiky cesnaku (môžeme aj vynechať) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, kurkuma (pôsobí protizápalovo, výborná na kĺby) - podľa chuti na smotanovú zálievku: cca 4 dl mlieka - podľa potreby na zahustenie: cca 200 g smotanovej nátierky alebo mascarpone - podľa potreby
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Keď si mäso necháme odležať v marináde z oleja a obľúbeného korenia na pár hodín, kurací perkelt bude omnoho chutnejší.
Dobrú chuť želáme. Tu je overený recept na kysnutú knedľu. Tu je aj kurací perkelt zo stehien. Inšpirujte sa jedlá z kuracieho mäsa so značkou Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk