Vynikajúca minútka z bravčovej krkovičky. Jednoduchá príprava, úspech zaručený. Vyskúšajte rýchly recept so značkou Dobrá kuchyňa. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Bravčová krkovička je veľmi obľúbená. Jej mäsko je síce tučnejšie, ale šťavnaté a chutné. Milujete jednoduché a rýchle recepty? Tak tento recept je pre vás ako stvorený. Skvelá minútka z bravčovej krkovičky z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Recept na tradičnú pochúťku z krkovičky najlepšia cigánska pečienka, osvedčená a chutná
Pečená krkovička sa teší veľkej obľube, pretože je nenáročná na prípravu, mäsko je po upečení šťavnaté a veľmi chutné. K minútke z bravčovej krkovičky výborne ladia pečené zemiaky, zemiaková kaša, ale aj obyčajný chlebík s kyslou uhorkou. Vyskúšajte našu novinku na skvelú pochúťku.
Jednoduché a chutné jedlá s podrobným fotoreceptom, to sú recepty webu Dobrá kuchyňa. Máme bohaté skúsenosti s varením a pečením, chceme sa s vami podeliť, aby ste sa mohli inšpirovať. Snažíme sa variť z dostupných surovín, zdravšie, čo najjednoduchšie, a predovšetkým, aby vašim rodinám chutilo.
K minútke z krkovičky sa hodí jednoduchý írsky chlieb zo špaldovej múky, recept webu NajlepšieKoláče.sk
(Na 4 porcie)
na osobu počítame cca 150 g mäsa
Ingrediencie: 600 g bravčová krkovička (4 plátky) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca, alebo iné obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečená rebierka) na opekanie: 4 polievkové lyžice oleja (podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso z bravčovej krkovičky vložíme do olejovej marinády (k oleju pridáme obľúbené korenie, premiešame) a uložíme do chladu na pár hodín, najlepšie však cez noc, mäsko bude ešte chutnejšie a jemnejšie.
Dobrú delikátnu chuť.
Vyskúšajte aj vynikajúca šťavnatá krkovička na čiernom pive, top recept portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.