Vynikajúce morčacie žalúdky na prírodno. Ďalší delikátny recept pre milovníkov vnútorností so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte.
Výživný obed z morčacích žalúdkov? Ste na správnom mieste. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, fantastické morčacie žalúdky na prírodno. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Skvelé morčacie žalúdky na prírodno sú bez múky, tento pokrm je vhodný aj pri bezlepkovej diéte. Cibuľa nám prírodnú omáčku nádherne dochutí a zahustí.
Pochúťka z kuracích srdiečok recept na vynikajúce kuracie srdiečka na smotane
Milujete vnútornosti? Morčacie žalúdky patria medzi vaše obľúbené pochúťky? Nech sa páči. Pripravte si s Dobrou kuchyňou morčacie žalúdky na prírodno. Úžasná dobrota.
Ak morčacie žalúdky nemáte, môžete zvoliť aj žalúdky kuracie. Aj keď slovo žalúdky neznie práve vábivo, chutia naozaj výborne. Majú jemnú chuť, neobsahujú takmer žiadny tuk, sú aj veľmi výživné.
Vnútornosti sa vyznačujú vysokým obsahom vitamínu B, minerálov ako sú železo, horčík, selén, zinok. Obsahujú aj dôležité vitamíny - A, D, E, K. Sú vynikajúcim zdrojom bielkovín a aminokyselín. Čo je dôležité, železo zo živočíšnej stravy sa do ľudského tela vstrebáva omnoho jednoduchšie než z rastlinných potravín.
Inšpirujte sa fantastická kuracia pečeň na jablkách so zázvorom
(Na 2-3 porcie)
Ingrediencie: cca 500 g morčacie žalúdky (najlepšie) chladené, 2 polievkové lyžice masla, 1 polievková lyžica olivového oleja (oleja), 1 ks väčšia väčšia cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, celá (drvená) rasca - podľa chuti, trochu kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Milujete aj zeleninu? Pokojne ju pridajte k duseniu morčacích žalúdkov. Tá však potrebuje menej času, pridávame ju až k polomäkkému mäsu.
Dobrú chuť želáme.
Vyskúšajte aj najlepšia restovaná kuracia pečeň, top recept kuchyne portálu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.