Hneď mäkké špaldové medovníky. Rodinný recept na tradičné medovníky, ktoré si môžete upiecť nielen na Vianoce, ale počas celého roka. Najlepšie medovníčky so značkou Dobrá kuchyňa.
K Vianociam medovníky neodmysliteľne patria. Dobrá kuchyňa pre vás pravidelne pripravuje nové recepty, aby ste ich mohli vyskúšať a inšpirovať sa. Buďte pripravení na najkrajšie sviatky roka. Sladké medové pečenie vám želáme.
Recept bez pečenia skvelé karamelové burizónové guľky bez lepku, ktoré si zamilujete
Milujete tradičné medovníky? Nech sa páči. Vyskúšajte tie naše, so zdravšou, výživnejšou špaldovou múkou. Naše medovníčky sú po upečení hneď mäkké, to vám garantujeme. Je však dôležité, aby ste ich nepiekli pridlho. Aj skladovanie je najvhodnejšie v uzavretej nádobe, aby nevyschli. Tradičné pečenie so značkou Dobrá kuchyňa.
Veľmi obľúbený recept najlepšie domáce guľky rafaelo
(Množstvo 90 ks)
Ingrediencie na medovníkové cesto: 500 g hladká špaldová (hladká) múka, 150 g pomletý trstinový alebo práškový cukor, 3 polievkové lyžice tekutého medu, 100 g roztopeného masla, 2 ks väčšie vajce (menšie 3 ks), 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 1 čajová lyžička perníkového korenia, 1 čajová lyžička mletej škorice, 1 čajová lyžička kakaa na zdobenie perníkov: rozpolené orechy alebo mandle na potretie perníkov: 1 ks rozšľahané vajce
Tip pre vás
[Účinný respirátor ORJIN FFP2. AKCIA! Pri balení 10ks, bavlnené rúško ZDARMA - online kúpiť tu]
Tip dobrej kuchyne: Medovníčky skladujeme v uzavretej dóze, aby nevyschli a nestvrdli. Môžeme si ich pripraviť aj vopred, aby sme nemali zhon na poslednú chvíľu.
Sladké medovníčkové maškrtenie.
Vyskúšajte aj tradičné mäkké medovníky, obľúbený recept portálu Ženy v meste
Vynikajúce zapekané zapekané zemiaky s cviklou. Recept bez mäsa na skvelý obed či večeru so značkou Dobrá kuchyňa.
Skvelý recept na šťavnatý zemiakový šalát so zeleným hráškom. Vyskúšajte novinku z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Skvelá vajíčková nátierka s cviklou. Top recept na vynikajúcu nátierku so značkou Dobrá kuchyňa.
Poctivá kulajda, tradičný recept na výbornú polievku z Česka. Ale natoľko sa u nás udomácnila, že už ju pokojne môžeme nazvať slovenská kulajda.
Jemná bryndzová nátierka s medvedím cesnakom. Zdravý recept webu Dobrá kuchyňa určite vyskúšajte. Skvelá pomazánka sa vždy hodí. A táto sa dá pripraviť aj bez medvedieho cesnaku, ak nie je práve sezóna.
Výborná omeleta z medvedieho cesnaku. Recept portálu DobraKuchyna.sk, ktorý doma hravo zvládenete. Nechajte sa inšpirovať a vychotnajte si skvelú omeletu.