Nákupný zoznam

Najlepšie šuhajdy z čokolády a Salka, jednoduchý RECEPT

23.12.2020 | Autor: Nela

  • 4.3/5

Najlepšie šuhajdy z dobrej čokolády a Salka. Jednoduchý recept, ktorý ešte stíhate. Sladké maškrtenie s Dobrou kuchyňou.

Najlepšie čokoládové šuhajdy so Salkom, bez cery

Fantastické karamelové šuhajdy. Recept bez lepku a pečenia so značkou Dobrá kuchyňa. Dokonalá karamelová pochúťka. Sladká dobrota.

Milujete karamel? Dobrá kuchyňa pre vás pripravila úžasný recept bez pečenia na dokonalé šuhajdy z čokolády a Salka. Vyskúšajte, neoľutujete. Chutia mňamkovo.

Recept aj pre začiatočníkov fantastické burizónové karamelové guľky bez pečenia

Vynikajúce šuhajdy plné čokolády, s karamelovou náplňou

  • Čas prípravy: 30 minút
  • Čas varenia Salka: 2 hodiny (ak zvolíme Salko bez varenia, ušetríme si čas)
  • Množstvo: 35 menších košíčkov

Nepečiete, ale milujete sladké? Dobrá kuchyňa myslí aj na vás. Vyskúšajte naše úžasné čokoládovo karamelové šuhajdy. Príprava je nenáročná, potrebujete iba zopár minút. Úspech je ale zaručený. Na sviatočnom stole sa nádherne vynímajú. Sladkosť bez pečenia pre celú rodinu.

Zvýšila vám polovica uvareného Salka? Pripravte si ďalšiu sladkú karamelovú pochúťku s Dobrou kuchyňou.

Nepečená dobrota najlepšie domáce guľky rafaelo

Skvelé čokoládové šuhajdy so Salkom, recept na vynikajúce šuhajdy

(Množstvo 35 menších košíčkov)


Ingrediencie

  • 3 polievkové lyžice - kokosový olej
  • 1/2 ks - karamelové Salko bez varenia
  • 1 podľa chuti - cukrové perličky
  • 500 g - čokoláda podľa výberu
  • 1 podľa chuti - oriešky, mandle
  • 1 podľa chuti - brusnice, hrozienka
Poslať ako nákupný zoznam



Najlepšie šuhajdy z čokolády a Salka, jednoduchý RECEPTAutor - Nela

Fantastické čokoládové šuhajdy s karamelom - postup receptu

Ingrediencie: 1/2 karamelového Salka bez varenia (alebo Salka originál, ktoré si povaríme ponorené vo vode 2 hodiny), 500 g obľúbenej čokolády (najlepšie kvalitnej s vyšším podielom kakaa, minimálne 52 %), 3 polievkové lyžice kokosového oleja (môžeme aj vynechať) na zdobenie: oriešky, mandle, sušené brusnice či hrozienka, cukrárenské guličky - podľa obľuby a fantázie

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Čokoládu spolu s kokosovým olejom roztopíme nad parou.
  2. Na väčší plech si poukladáme menšie papierové košíčky.
  3. Do každého košíčka nalejeme menšie množstvo čokolády.
  4. Na náplň zvolíme karamelové Salko (hotové alebo uvarené).
  5. Do každého košíčka pridáme lyžičku karamelového Salka.
  6. Po karamelovej náplni nalejeme opäť roztopenú čokoládu.
  7. Čokoládové šuhajdy zdobíme podľa vlastnej fantázie, obľuby.
  8. Hotové čokoládovo karamelové šuhajdy skladujeme v chlade.

Tip dobrej kuchyne: Ak sa vám zdá Salko príliš sladké, na náplň môžete zvoliť zdravšiu plnu, a to orechovú. Orechy povaríme s mliekom (podľa potreby) do kaše, osladíme cukrom (medom) a rumom.

Sladké čokoládové maškrtenie.

Vyskúšajte aj výborné šuhajdy s orechovou náplňou bez Cery , recept portálu Ženy v meste

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Podobné recepty