Jednoduchá a zdravá krémová hrášková polievka. Ďalší výborný recept na skvelú polievku so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte, pochutí si celá rodina.
Chutná a výdatná polievka zahreje a zasýti. Dnes si pre vás Dobrá kuchyňa pripravila jednoduchý recept na krémovú hráškovú polievku zo zeleného hrášku.
Naše trávenie je často zaťažené. Chcete ho odľahčiť? Pripravte si s nami výživnú polievku, ktorej príprava vám zaberie iba zopár minút. Varte s nami jednoducho a chutne, varte s Dobrou kuchyňou.
Polievka so sterilizovaného hrášku výborná hrášková polievka s krupicovými haluškami
Mladý zelený hrášok je výborných zdrojom vitamínov E, K, C, D a skupiny vitamínov B. Jeho sladké zelené guľôčky sú pravým pokladom pre naše telo i dušu. Obsahujú mnoho bielkovín a nukleových kyselín. Je výborným zdrojom kyseliny listovej, železa, horčíka, železa, zinku.
Pripravte si preto vynikajúcu polievku plnú zdravia. Najlepšia krémová polievka zo zeleného hrášku. Dobrú chuť vám želáme.
Zdravá polievka pre celú rodinu fantastická hrášková polievka s kuskusom. Máme aj recept na taliansku paradajkovú polievku. A tu je polievka z pečenej Hokkaido tekvice.
(Na 3 porcie)
Ingrediencie: cca 300 g mrazeného (čerstvého mladého) hrášku (podľa balenia), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti, môžeme aj vynechať), 1 polievková lyžica masla na dochutenie: soľ, vegeta (ak používate), mleté čierne korenie (môžeme aj vynechať) - podľa chuti, štipka drvenej rasce a kurkumy (kurkuma je fantastická na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) na zjemnenie: 30 % šľahačková smotana (podľa potreby) vložka do polievky: opečený chlebík
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Hráškovú krémovú polievku podávame s opečeným chlebíkom, môžeme pridať aj obľúbené bylinky, doplníme si tak aj ďalší vitamín C.
Dobrú hráškovú chuť.
Vyskúšajte aj recept na super rýchlu hráškovú polievku s haluškami, top recept webu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.