Hŕstková polievka, overený postup, tradičná chuť podľa receptu našich starých mám. Vyskúšajte recept webu Dobrej Kuchyne.
Vyskúšajte aj výbornú hŕstkovú polievku webu Ženyvmeste.sk
Za hrsť toho, za hrsť toho, za hrsť tamtoho. Ako už aj názov správne napovedá, princíp hŕstkovej polievky spočíva v tom, že obsahuje z každého niečo a spolu vytvára nezameniteľnú chuť.
Ba čo viac, hlavnými hráčmi sú strukoviny a krúpy, všetko super zdravé ingrediencie.
Dá sa každopádne kúpiť aj hotová, už namiešaná surovinová zmes, ale pokojne zájdite do svojej špajze a isto tam nájdete všetko potrebné.
Pomocou fotoreceptu pod značkou Dobrá kuchyňa si ľahko a jednoducho pripravíte túto skvelú polievku, ktorú poznali už naše staré matere. Tu je zase naša fit šošovicová polievka.
Máme pre vás aj recept na najlepšiu šošovicovú polievku od babičky
(na 6 porcií)
Ingrediencie na 6 porcií: za hrsť suchého hrachu, za hrsť šošovice, za hrsť bielej menšej fazule, za hrsť jačmenných krúp, 2 menšie mrkvy pol buľvy zeleru, soľ - podľa chuti, 5 guličiek nového korenia, 5 čierneho korenia, 1 menšia cibuľa, 3 PL oleja, 1 KL červenej mletej papriky, 2 PL hladkej múky.
Dobrú chuť. A tu je klasická tekvicová polievka.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.