Hŕstková polievka, overený postup, tradičná chuť podľa receptu našich starých mám. Vyskúšajte recept webu Dobrej Kuchyne.
Vyskúšajte aj výbornú hŕstkovú polievku webu Ženyvmeste.sk
Za hrsť toho, za hrsť toho, za hrsť tamtoho. Ako už aj názov správne napovedá, princíp hŕstkovej polievky spočíva v tom, že obsahuje z každého niečo a spolu vytvára nezameniteľnú chuť.
Ba čo viac, hlavnými hráčmi sú strukoviny a krúpy, všetko super zdravé ingrediencie.
Dá sa každopádne kúpiť aj hotová, už namiešaná surovinová zmes, ale pokojne zájdite do svojej špajze a isto tam nájdete všetko potrebné.
Pomocou fotoreceptu pod značkou Dobrá kuchyňa si ľahko a jednoducho pripravíte túto skvelú polievku, ktorú poznali už naše staré matere. Tu je zase naša fit šošovicová polievka.
Máme pre vás aj recept na najlepšiu šošovicovú polievku od babičky. A tu je cesnaková polievka. Tu je aj recept na fazuľovú polievku s údeným mäsom a klobásou.
(na 6 porcií)
Ingrediencie na 6 porcií: za hrsť suchého hrachu, za hrsť šošovice, za hrsť bielej menšej fazule, za hrsť jačmenných krúp, 2 menšie mrkvy pol buľvy zeleru, soľ - podľa chuti, 5 guličiek nového korenia, 5 čierneho korenia, 1 menšia cibuľa, 3 PL oleja, 1 KL červenej mletej papriky, 2 PL hladkej múky.
Dobrú chuť. A tu je klasická tekvicová polievka.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk