Fantastická tuniaková pomazánka. Nech sa páči, jednoduchý recept na pomazánku z tuniaka a vajec webu Dobrá kuchyňa. Naša tuniaková pomazánka chutí úžasne. Dobrú zdravšiu chuť vám želáme.
Rozmýšľate nad lahodnou rybacou pomazánkou? Inšpirujte sa našou tuniakovou. Príprava je rýchla a jednoduchá. Pomazánka z tuniaka a vajec je výživná a sýta. Domáca tuniaková pomazánka so značkou Dobrá kuchyňa.
Prečo práve tuniak? Ako tučná ryba obsahuje mnoho omega-3 mastných kyselín, vďaka čomu má prospešné účinky pre naše zdravie. Podporuje zdravé srdce, mozog, aj oči. Zlepšuje stav našej pokožky a bojuje proti chronickým zápalom.
Super recept na pomazánku naj vajíčková pomazánka, jednoduchá a lahodná
Domáce pomazánky sa tešia veľkej obľube, pretože sú bez škodlivých éčiek. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, rýchly recept na chutnú tuniakovo vajíčkovú pomazánku.
Viete ako správne uvariť vajcia natvrdo? Od bodu varu ich varíme 8-10 minút, aby si zachovali pekný žĺtok. Pri dlhom varení môže mať zelenkavú farbu. Do vody k vareniu pridajte lyžičku sódy bikarbóny, po uvarení sa budú vajcia ľahšie lúpať.
Tip na úžasnú pomazánku z cukety fantastická cuketová pomazánka, zdravá a chutná
(Na 2-3 porcie)
Ingrediencie: tuniak v olivovom oleji (160 g), 2 ks vajce uvarené natvrdo, 3 polievkové lyžice smotanovej nátierky (môže byť aj Lučina, žervé), 1 ks menšia cibuľa (najlepšie šalotka, červená cibuľa, kvôli jemnejšej chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chceme tuniakovú pomazánku s kúskami, nie úplne jemnú, vajcia a tuniaka vidličkou roztlačíme, cibuľu pridáme nakrájanú nadrobno.
Dobrú pomazánkovú chuť.
Vyskúšajte aj skvelú tuniakovú pomazánku s paprikou, jednoduchý recept portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.