Fantastická minútka z bravčového pliecka a cukety, jednoduchý a rýchly recept webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, inšpirujte sa. Mäsko je mäkké, šťavnaté, cuketa jemne chrumkavá. Tepelná príprava vám zaberie iba 20 minút. Dobrú chuť vám želáme.
Bravčové pliecko je veľmi obľúbené, pretože je šťavnaté. Milujete rýchle recepty a minútky? Vyskúšajte náš skvelý a overený recept. Minútka z bravčového pliecka s cuketou z dielne Dobrej kuchyne.
Ako prílohu môžete zvoliť čerstvý chlebík, hrianky potreté cesnakom, ale aj zemiaky na rôzne spôsoby, dusenú ryžu. Varte jednoducho a chutne s Dobrou kuchyňou.
Inšpirujte sa recept vynikajúcu pečenú krkovičku
Dobrá kuchyňa pre vás každý deň pripravuje nové recepty. Aj keď je naša webová stránka na trhu nováčikom, máte sa na čo tešiť. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, overené a pripravované s láskou. Určite si ich obľúbite. Pre nás je najdôležitejšie, aby vám všetkým chutilo.
Dnes vám prinášame novinku, vynikajúcu minútku z bravčového pliecka s cuketou, ktorú si určite obľúbite. Na prípravu môžete zvoliť aj bravčovú krkovičku, alebo aj kuracie či morčacie prsia. Výber je iba na vás.
Vybrali sme pre vás aj recept na minútku z bravčového karé, ktorú si zamilujete
(pre 4 osoby)
na osobu rátame cca 150 g mäsa
Ingrediencie: 600 g chudšieho bravčového pliecka, 2 menšie mladé cukety (cca 20 cm dlhé) na olejovú marinádu: 6 polievkových lyžíc olivového oleja (oleja), soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca - podľa chuti, trochu kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) alebo iné obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečené rebierka a podobne)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Okorenené bravčové pliecko v oleji vydrží v chladničke aj týždeň. Dôležité je, aby mäsko plávalo v oleji, ktorý ho konzervuje. Kedykoľvek si tak môžete pripraviť rýchlu pochúťku z bravčového pliecka.
Dobrú chuť.
Vyskúšaje aj recept na výborné bravčové karé na šťave webu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.