Skvelé pečené bravčové rebrá na kyslej (kvasenej) kapuste a slanine pečené v rúre. Jednoduchá príprava, úspech zaručený. Vyskúšajte si pripraviť pečené bravčové rebrá podľa top receptu webu Dobrá kuchyňa. Garantujeme, že si pochutíte.
Takto upečené bravčové rebrá s kyslou kapustou a slaninou výborne ladia so šťuchanými zemiakmi. Výhodou nášho receptu je, že príprava je naozaj úplne jednoduchá, ktorú zvládne aj každý začiatočník.
Ak chceme pečené bravčové rebrá chrumkavejšie, na konci pečenia ich odkryjeme a cca 10 minút dopekáme na funkcii gril. Opatrne však, mäsko kontrolujeme, aby sa príliš nevysušilo.
Recept na tradičnú pochúťku z krkovičky najlepšia cigánska pečienka, osvedčená a chutná
Pečené bravčové rebrá sa tešia veľkej obľube. Sú nenáročné na prípravu, mäsko je po upečení šťavnaté a veľmi chutné. Takto upečené bravčové rebrá sú výborné so šťuchanými zemiakami, výborné aj s domácim kváskovým chlebíkom či klasickým chlebom. Dobrú chuť želáme.
Jednoduché a chutné jedlá s podrobným fotoreceptom, to sú recepty webu Dobrá kuchyňa. Máme bohaté skúsenosti s varením a pečením, chceme sa s vami podeliť, aby ste sa mohli inšpirovať. Snažíme sa variť z dostupných surovín, zdravšie, čo najjednoduchšie a predovšetkým, aby vašim rodinám chutilo.
Dobrá kuchyňa vám ďakuje za vašu priazeň, veľmi si vážime každý váš názor, podnet. Varte a pečte s nami jednoducho a chutne. Recepty so značkou Dobrá kuchyňa.
Fantastická pochúťka z bravčového karé naobľúbenejšia minútka z bravčového karé. Tu je aj recept na bravčový steak.
(Na 6 porcií)
Ingrediencie: 6 porcií mäsitých bravčových rebier (1 porcia cca 200 g), 200 g údená slanina, 6 plných hrstí kyslej (kvasenej) kapusty, 3 ks väčšia cibuľa, 4 strúčiky cesnaku na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, drvená alebo celá rasca podľa chuti, trochu kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) alebo iné obľúbené korenie - bravčové pečené, pečené rebierka, pečená krkovička a pod.
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ešte chutnejšie pečené bravčové rebrá? Pripravte si olejovú marinádu - do oleja primiešajte korenie podľa chuti. Rebrá dobre potrite marinádou a uložte do chladu aspoň cez noc. Vyskúšajte.
Dobrú delikátnu chuť.
Vyskúšajte aj vynikajúca šťavnatá krkovička na čiernom pive, top recept portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.