Cestoviny sa dajú pripraviť doslova na milión spôsobov, za krátky čas a zrejme preto ich ľudia tak milujú. Toto je ďalší recept, ktorý patrí do kategórie - rýchlo, jednoducho a chutne.
Cestoviny uvaríme podľa pokynov na obale. V recepte sú použité špenátové talianske cestoviny.
Na olivovom oleji zľahka osmažíme nakrájanú jarnú cibuľu, pridáme plátky cesnaku a smažíme krátko, len kým zacítime jeho vôňu. Pridáme nakrájané paradajky a cuketu, osolíme, podlejeme trochou vody a dusíme.
Po 7 minútach pridáme lososa vo vlastnej šťave, zmes zahustíme syrom v črievku (môžeme vynechať) a ochutíme bazalkou. Odstavíme zo sporáka.
Cestoviny polejeme so zmesou, môžeme ozdobiť jarnou cibuľkou a sezamovými semienkami.
Radi by ste potešili vášho manžela pravým chlapským jedlom? Tip na skvelý bravčový guláš bez zásmažky, ktorý nikto nepokazí.
Pripravte výbornú sekanú doma! Z kvalitních surovín vám vznikne skvelá lahdôdka s chrumkavou kôrkou.
Pripravte si chutný fazuľový prívarok, ktorý poriadne zasýti. S čerstvým chlebom a rozvoniavajúcim mäsom vytvorí chuť fazuľového prívarku dokonalú pochúťku.
Ochutnali ste už tento výborný cuketový guláš? Kuracie mäso s cuketou na spôsob gulášu
Dobrá Kuchyňa vám prináša skvelý recept, pri ktorom využijete akékoľvek ovocie z vašej záhradky na vynikajúce ovocné koláče, ktorým nik neodolá.